BENVINGUTS/ BENVINGUDES

Aquest és el bloc de l'aula d'acollida de l'institut Montsacopa. En aquest bloc hi penjarem alguns treballs que fem a l'aula, les sortides temàtiques que realitzem al llarg del curs i tot un llistat de pàgines on hi trobem interessants materials per a treballar a les aules dels nostres instituts i de les escoles. Esperem que us agradi.

18/11/08

Sortida als aiguamolls de l'Empordà

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


Avui, 18 de novembre, els alumnes de l'aula d'acollida de l'IES Montsacopa, juntament amb els alumnes de les aules d'acollida del Petit Plançó, Escola Pia, IES Bosc de la Coma i IES-SEP La Garrotxa, juntament amb les dues assessores LIC d'Olot, la Rosa Vilanova i la Rosa Roca, han anat a visitar els aiguamolls de l'Empordà. Allà, hi havia la gent del Camp d'Aprenentatge de l'Empordà. Tots junts han estudiat la fauna i flora que hi ha als aiguamolls.
Els alumnes han pogut gaudir d'aquesta sortida gràcies al Pla Educatiu d'Entorn d'Olot. Ha estat un dia fantàstic per a tots ells!
Des d'aquí volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible que tots aquests alumnes hagin pogut gaudir d'un dia tant meravellós.